Vacatures vrijwilligers Internationale Werkgroepen

De International Committee van YMCA Nederland coördineert de internationale activiteiten binnen de vereniging. Als onderdeel van een wereldwijd YMCA-netwerk biedt de organisatie op deze manier jonge mensen de kans om een internationale ervaring op te doen. Dit onder andere op het gebied van trainingen, uitwisselingen, stages en reizen. Persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en interculturele communicatie staan hierin voorop.

De International Committee is op zoek naar leden voor de volgende werkgroepen:

Lees meer: Vacatures vrijwilligers Internationale Werkgroepen

Nieuwe Inclusief verschenen

Een week voor de kerstdagen verscheen het decembernummer van ons ledenmagazine Inclusief. Deze wordt tweemaal per jaar automatisch toegestuurd aan actieve vrijwilligers, persoonlijk leden en medewerkers van YMCA Nederland.

Lees meer: Nieuwe Inclusief verschenen

1100 olijfbomen geplant

Zondagmiddag 20 november werden 1100 olijfbomen aangeplant in het Palestijnse dorp Far’ata, ten westen van Nablus, op de Westelijke Jordaanoever. De bomen werden geschonken aan Far’ata door Erik Ader, zoon van verzetsheld Bastiaan Jan Ader, die 200-300 joodse Nederlanders het leven redde tijdens de Holocaust.

Lees meer: 1100 olijfbomen geplant

Uitslag Tri-axY 2016

Tri-axY 2016 zit er weer op.

Voor ons goede doel Vietnam is er dit op dit moment ruim € 1.350,- opgehaald.
Maar nog niet alle opbrengsten zijn geteld. Ruim 500 deelnemers hebben een hele leuke avond gehad.
Voor de clubs die het geld willen storten, het IBAN nummer is: NL 81 INGB 0000 359111

Lees meer: Uitslag Tri-axY 2016

Informatie en aanmelden Ledencongres 18 juni 2016

Ledencongres Vote for the future! 

Het Ledencongres heeft vorig jaar al een iets ander jasje gekregen dan in de jaren ervoor. Dit jaar gaan we daarin nog een stapje verder met interactieve, informatieve workshops. De dag heeft als thema Vote for the future! Naast de vaste, formele onderdelen van het Ledencongres is er veel ruimte om in informele sfeer met elkaar in gesprek te gaan. Het Ledencongres vindt plaats in de Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10 in Den Dolder.

Op deze pagina vind je het programma en kun je de vergaderstukken downloaden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Lees meer: Informatie en aanmelden Ledencongres 18 juni 2016

Brand op Kampeercentrum Hulshorst

Afgelopen zondag is het kampeercentrum in Hulshorst getroffen door een grote brand, waarvan de politie vermoedt dat deze is aangestoken. Het gebouw Zandmolen is tot de grond toe afgebrand. Gelukkig is het Beekhuis gebouw volledig gespaard gebleven. De eerste plannen voor tijdelijke voorzieningen zijn al gemaakt. De medewerkers van YMCA Kampeercentra gaan ervoor zorgen dat alle faciliteiten met de start van het seizoen weer beschikbaar zijn.

We zijn de brandweer en overige hulpdiensten zeer dankbaar voor hun professionele optreden en we zijn blij dat zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan.

 

Subcategorieën