De YMCA daagt mensen uit om hun talenten te ontdekken en in te zetten. Ze werkt vooral met, voor en door jongeren. Zomerkampen en jeugdwerk zijn de belangrijkste activiteiten. Daarnaast deelt de YMCA haar kennis en accommodaties graag met anderen: scholen, bedrijven, instellingen, particulieren. Zij doet dit al sinds 1853!

 

Vakanties

Elk kind op vakantie

Bij YMCA Nederland kun je al ruim 100 jaar op zomervakantie! Ga op een kamp met leeftijdgenoten, ontdek een Europese bestemming of krijg begeleiding bij het maken van sociale contacten. Bij YMCA kan het allemaal!

Lees meer

Laatste nieuws van de Vereniging

Peter Klein overleden

Gisteren ontvingen wij het verdrietige bericht dat afgelopen vrijdag onze oud-voorzitter Peter Klein op 60-jarige leeftijd is overleden. Peter was tot afgelopen zomer voorzitter van de Vereniging YMCA Nederland en wist toen al dat hij ongeneeslijk ziek was.

Lees meer

YMCA Conferentie: Jeugdwerk 2030

YMCA Nederland organiseert op 15 en 16 maart een inspirerende conferentie met als thema Jeugdwerk 2030, klaar voor de toekomst. De workshops en lezingen staan in het teken van vooruit kijken, wat gaat er om ons heen veranderen en hoe zorgen wij dat we impact blijven houden? De conferentie is…

Lees meer

Wat doet YMCA voor jou?

De YMCA heeft lokale clubs op zo’n 200 locaties verspreid Nederland. Wat is voor jou als plaatselijke vrijwilliger het nut van zo’n landelijke vereniging? Daarover willen we graag met je in gesprek.

Lees meer

Vacature penningmeester Hoofdbestuur

Als penningmeester bij de YMCA draag je zorg voor de ontwikkeling en de uitvoering van het financiële (meerjarige) beleid van de vereniging. Daarnaast ben je statutair lid van de Stichting Vermogens Beheer YMCA, waarin de vereniging zitting heeft. De penningmeester werkt nauw samen met de Algemeen Secretaris, financiële administratie en…

Lees meer