De verkoop van de early-bird-tickets voor het YMCA175-festival is gestart door YMCA Europe. Wil je ook mee met de Nederlandse delegatie naar Londen  voor dit evenement? Vul dan onderaan deze pagina het registratieformulier in.Met deze registratie kunnen we bijhouden hoeveel Nederlandse deelnemers er naar Londen gaan en kunnen we (eventueel) gezamenlijk (bus)vervoer regelen. Want dat is natuurlijk wel zo gezellig! Naast deze aanmelding, moet je je ook officieel registreren bij de Engelse organisatie. Dat kan via deze link: https://ymca175.reg.buzz/

Over het festival

Tijdens het YMCA175-festival vieren we dat het 175 jaar geleden is dat sir George Williams in Londen met een paar vrienden de YMCA oprichtte.  Het festival gaat vier dagen duren en zal bol staan van inspirerende bijeenkomsten, workshops, optredens en natuurlijk ontmoeting van andere YMCA’ers van over de hele wereld. Het festival richt zich met name op jonge leiders tussen de 16 en 35 jaar, maar jonger en ouder is ook van harte welkom! YMCA Jongerenreizen zal ook met een groep naar Londen komen en vervolgens doorreizen naar de schitterende natuur van Wales. Wil je met deze reis mee, kijk dan op de site van YMCA Jongerenreizen.

 

 

 

 

Registratie deelname YMCA175

We gebruiken de ingevulde gegevens alleen voor het registreren van je deelname. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toesturen van een bevestiging en het toesturen van de factuur voor je deelnameticket achteraf. Na het festival worden deze gegevens vernietigd.