YMCA Nederland organiseert al vele jaren op de tweede vrijdagavond van oktober het spel Tri-axY voor de leeftijdsgroepen 8-12 jaar, 12-16 jaar en 16 jaar en ouder.

Sinds 2013 is er een extra categorie “ oud en jong”. In de nieuwe categorie kunnen ouderen en jongeren/kinderen samen het spel spelen. Voor een aantal groepen een leuk aanbod om het bijvoorbeeld samen met de kerkelijke gemeente te spelen. Hiermee bieden we u een avond met ontmoeting tussen oud en jong in uw gemeente. Natuurlijk zijn de oude vertrouwde leeftijdscategorieën er ook.

Aanmelden

Voor aanmeldingen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Klunder, [email protected] of 0342-452017 (1 kiezen in het menu).
Of vul onderaan de pagina gelijk uw aanmelding in.

Uitleg over TriaxY

Triaxy wordt in jullie eigen gebouw gespeeld op vrijdagavond  van 19/20-22 uur. U ontvangt een compleet verzegeld spelpakket. Op dezelfde avond spelen diverse groepen in de eerder genoemde categorieën het spel. Ieder op hun eigen locatie.

Triaxy bestaat uit drie onderdelen, namelijk diverse opdrachten (10 minuten) op locatie, een geldinzamelingsactie voor een internationaal YMCA project en een ‘haalopdracht’. De geldinzamelactie kan op de avond zelf gespeeld worden of u kunt besluiten het op een nader te bepalen tijdstip te doen, bijvoorbeeld in een kerkdienst. Bij de ‘haalopdracht’ worden er twee vertegenwoordigers van de groep aangewezen die de opdracht uitvoeren. Daarbij hebben ze de hulp van de gehele groep nodig in de vorm van aanwijzingen.

Er is elk jaar een thema wat bij het openen van de enveloppe op de avond zelf bekend wordt. Om het spel te spelen heeft u, afhankelijk van de grootte van de groep, minimaal 1 spelleider nodig en een onafhankelijk jurylid (bijvoorbeeld de voorzitter van de kerkenraad, dominee, organist).

De kosten voor het spelpakket zijn:

YMCA-groepen € 13,50
Niet YMCA-groepen: € 25,00

Andere kosten voor deze avond zijn minimaal. Er is meestal wat materiaal nodig in de vorm van papier, pen, dobbelsteen. Voor de verkoopopdracht wordt er gevraagd een startvoorwerp te kopen voor elk groepje (meestal bestaande uit twee personen).

Uitslag Tri-axY 2019

Aanmelden voor Tri-axY


Als je meerdere groepen voor verschillende categorieën wil opgeven, gebruik dan voor elke groep een apart formulier.

Hoe kunnen we jullie bereiken?

Geef hier de naam en de gegevens van de contactpersoon op. We gebruiken deze gegevens om het spelpakket op te sturen, je te informeren over het verloop van de aanmelding en je in de toekomst uit te nodigen weer mee te spelen.