Internationaalinternationaal-nieuwsNieuwsbuitenlandse ervaringen
Ben jij weleens met de YMCA in het buitenland geweest? Bijvoorbeeld met een uitwisseling of om vrijwilligerswerk te doen. Of misschien heb je wel een heel leuk kamp gehad in het buitenland. Deel dan je ervaringen met mede-YMCA’ers op dinsdag 8 januari tussen 19.00 en 20.30! Het programma is gewoon in het Nederlands!
 
Het coronavirus heeft in 2020 roet in het eten gegooid voor veel mooie, leerzame en leuke internationale ervaringen. Maar 2021 staat toch echt weer in het teken van hoop. Hoop dat de wereld na ruim een jaar met maatregelen weer meer opengaat. Hoop dat jongeren zoals wij weer de kans krijgen om écht in contact te komen met andere jongeren over de hele wereld. Daarom lijkt het ons leuk om onze leukste internationale ervaringen met elkaar te delen tijdens een online sessie. Zodat we weer weten waar we naar kunnen uitkijken!
Luister je liever naar de verhalen van anderen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Sluit gezellig aan en geniet van de leuke verhalen van anderen.

Het format is simpel; er is geen format. Iedereen is vrij om zijn leukste herinnering of verhaal te delen met de rest. Of misschien heb je een vraag over het internationale werk van YMCA Nederland? Wil jij hier bij zijn? Geef je dan hier op!

Je kunt ook een mail sturen naar [email protected] , laat dan gelijk even weten of je van plan bent om iets te delen. In de dagen voor 8 januari zullen wij de Zoomlink met de deelnemers delen.
picture: PxHere (public domain).