YMCA Nederland organiseert op 15 en 16 maart een inspirerende conferentie met als thema Jeugdwerk 2030, klaar voor de toekomst. De workshops en lezingen staan in het teken van vooruit kijken, wat gaat er om ons heen veranderen en hoe zorgen wij dat we impact blijven houden?

De conferentie is voor alle YMCA kamp-, werkgroep-, lokale vrijwilligers, bestuursleden en trainers en vindt plaats in ons eigen conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder.
De vrijdagavond zal in het teken staan van dromen, durven en doen. Op zaterdag geeft een trendwatcher een workshop over de belevingswereld van jongeren en hoe we hen kunnen blijven boeien, daarnaast is er keuze uit verschillende workshops.

 

Programma

Vrijdagavond 15 maart
18.00 Inloop + Inchecken
19.00 Opening door dagvoorzitter
19.20 Introductie dromen, durven, doen met Henk Arnoldus
20.15 Pauze
20.30 Keuze uit workshops; Dromen, durven, doen
22.00 Afsluitende borrel

Zaterdag 16 maart
8.30 Ontbijt + Inloop zaterdag gasten
10.00 Opening door dagvoorzitter
10.10 Lezing en workshop trendwatcher over jongerencommunicatie
12.30 Lunch
13.30 Keuze uit workshops: Vrijwilligerswerk in 2030 en Besturen in 2030
15.30 Ervaringen uitwisselen, gezamenlijke afsluiting
16.00 Einde + afsluitende borrel

Deelname

Wil je hierbij zijn, meld je dan aan met het formulier onderaan deze pagina. Doe dit voor zaterdag 16 februari. Eventueel is het ook mogelijk om alleen de vrijdag of zaterdag langs te komen.
Deelname is gratis, dit is inclusief overnachting en maaltijden. Heb je je aangemeld en kun je  toch niet aanwezig zijn, meld je dan tijdig af bij info@ymca.nl. Bij afmelding op het laatste moment, na 8 maart, dan zijn wij genoodzaakt €25 in rekening te brengen.

Meld je aan voor deze conferentie

Bijvoorbeeld YMCA Scheveningen, CJV Vlaardingen, Fun2Stay, werkgroep Tri-axY enz.
We gebruiken de ingevulde gegevens alleen voor het registreren van je deelname. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toesturen van de bevestiging en het eventueel toesturen van de gemaakte documenten achteraf. Na de conferentie worden deze gegevens vernietigd.