Internationaalinternationaal-nieuwsNieuwsVacatures

YMCA Nederland is op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met de uitvoer van een onderzoek om impact te meten van jeugd- en jongerenwerk.Als YMCA adviseur impact meting neem je interviews af met jongeren en kinderen en onderzoek je de interviewresultaten. Kennis van jeugd- en jongerenwerk en de YMCA zijn een pré!

 

Heb je nog nooit eerder geinterviewd? Geen probleem! Ter voorbereiding vindt er een Internationale training plaats in Brussel van 20 tot 24 september in Brussel. Tijdens deze training krijg je alle informatie over hoe je het interviewen het beste kan doen. Reis, deelname en verblijf van deze training aan deze training is gratis. Ook ben je welkom tijdens de eindbijeenkomst van het project in Brussel op 24 februari.

 

Ben jij, of ken jij, de perfecte kandidaat voor deze klus?

 

Voor dit project zijn we op zoek naar enthusiaste vrijwilligers , die ons helpen met het uitvoeren van dit onderzoek. Als YMCA Consulent word je klaargestoomd voor onderzoek in het Nederlandse én het internationale jeugdwerk! Je ben van september 2023 tot en met februari 2024 beschikbaar om groepsgesprekken te leiden en de resultaten te verwerken.

De interviews zijn in het Nederlands, maar sommige programmaonderdelen zijn in het Engels.

 

Als YMCA Adviseur impact meten heb je:

  • Ervaring als begeleider van (YMCA) jeugdwerkactiviteiten of zomerkampen.
  • Goede Engelse én Nederlandse taalvaardigheden in woord en geschrift.
  • Aantoonbare interesse in academisch onderzoek.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Het vermogen goed te kunnen luisteren.
  • Ben je beschikbaar vanaf 1 september 2023 tot 24 februari 2024.
  • Ben je meerdere zaterdagen beschikbaar voor een periode van zes maanden.

Als consulent word er van je verwacht dat je deelneemt aan de Internationale Consulententraining, die plaatsvindt van 20 t/m 24 september in Brussel. Reis, deelname en verblijf aan deze training is kosteloos. Je wordt ook uitgenodigd voor de receptie om het einde van het MIYO project te vieren op 24 februari, in Brussel.

 

(reiskosten)vergoeding is mogelijk in overleg.

 

Aanmelden kan met het onderstaande formulier. Na aanmelding nemen wij contact met je op voor een gesprek. Tijdens dit gesprek leggen we ook meer uit over het MIYO project, en de rol van de YMCA adviseur daarbinnen. Aanmelden kan tot 31 augustus.

 

Aanmelden YMCA Consulent

Naam

 

Dit is een onderdeel van het internationale project MIYO (Measuring Impact of Youth Organisations). Dit project heeft ten doel een toolkit te ontwikkelen om de maatschappelijke ‘impact’ van jeugd- en jongerenprojecten te meten. Meer weten? Stuur een mailtje naar [email protected] of kijk op https://impactofyouth.org/ voor meer informatie!