NieuwsVacatures

JONGERENORGANISATIE YMCA NEDERLAND ZOEKT EEN COÖRDINATOR ONTWIKKELING & COMMUNICATIE

 

Op zoek naar een betekenisvolle baan waarbij je de positie van jongeren in Nederland op een hoger plan brengt? Heb jij alle verstand van profilering en positionering? Ben jij die authentieke netwerker en verbinder met geweldige organisatorische skills? Wil jij met ons ‘van beleid naar activiteit’? Wauw, dan zoeken wij jou!

 

Wij

De YMCA biedt een plek aan jongeren waar zij zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Door de gedreven inzet van jongeren zelf, vrijwilligers en medewerkers bezorgen wij onze doelgroep een leuke tijd. Samen lachen, talenten ontdekken en leren samenwerken is de kerngedachte van onze organisatie. Op deze manier levert de YMCA een bijdrage aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen. De YMCA is actief in 120 landen. In Nederland richten we ons op drie organisatie brede thema’s: ‘Elk kind op vakantie’, ‘Jongeren ontwikkelen voor een betere samenleving’ en ‘Verleg je grenzen’.

 

Jij

Jij weet hoe je beleid/strategie omzet naar concrete communicatie/marketing/organisatiedoelen en hebt ook de skills om dit praktisch vorm te geven. Jij kunt goed meerdere projecten coördineren. Je weet uit ervaring hoe je een organisatie profileert en staat te popelen om de YMCA meer naamsbekendheid te geven! Ook mvoor de interne communicatie draai jij je hand niet om en je helpt graag bij de organisatie van diverse activiteiten.

Jij bent enthousiast en gedreven, durft de regie te nemen, bent kritisch en legt gemakkelijk verbinding. Jij kunt slagvaardig ‘next level gaan’ met de organisatie vanuit het meerjarenbeleidsplan en daarmee écht bijdragen aan de koers van onze organisatie.

Lees de volledige vacature:

Vacature coördinator ontwikkeling en communicatie YMCA Nederland