Internationaalinternationaal-nieuwsNieuws

Heb je altijd al internationaal werk willen doen? Hou je van een uitdaging?

Wij zijn op zoek naar  PR-talenten, enthousiastelingen, sociale natuurtalenten en vooral naar mensen die het leuk vinden om deel te zijn van een team en samen aan de slag willen gaan met een gedeeld doel, namelijk het internationaal netwerk van de Nederlandse YMCA versterken! Affiniteit met internationaal werk is een pré. Wij bieden jou de mogelijkheid om vorm te geven aan het internationale programma van YMCA Nederland. Ook als je denkt maar weinig tijd te hebben, kunnen we je goed gebruiken.

YMCA zit in totaal 119 landen en binnen het internationale werk van YMCA Nederland hebben en zoeken wij contact met diverse landen én diverse YMCA’s. Wij organiseren uitwisselingen, workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Hierbij staat samenwerken centraal!

Waarom vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger bij de wereldwijde organisatie YMCA ben je onderdeel van een groot sociaal netwerk; de enige echte YMCA Familie. YMCA staat voor het ontplooien van zowel de deelnemer als de vrijwilliger en biedt daarom voldoende  kansen voor trainingen op diverse gebieden in zowel binnen- als buitenland. De YMCA staat goed op je CV, waarbij jij bepaalt welke vaardigheden je ontwikkelt. Bovenal ligt de focus bij YMCA op dat wat JIJ leuk vindt om te doen!

 

Wil je meer informatie of wil je vrijwilliger worden?
Neem contact op met internationaal@ymca.nl