De online jeugdactivitieten van #YMCoronA zijn ook goed bruikbaar voor de lessen in het basisonderwijs.

Challenges
Bouw het grootste toren van kussens, maak een dominoparcours, vermom jezelf tot mummy met overtollig WC-papier of knutsel een mooie fotocollage. Drie keer per week dagen wij kinderen uit om mee te doen met de #YMCoronA Challenge! Iedere challenge bieden wij aan met een leuk instructie filmpje van onze vrijwilligers, is dus heel gemakkelijk om over te nemen in je eigen lessen. Aanmelden voor de mailing kan onderaan onze website. 

Y Online Games
Ook hebben wij iedere donderdagmiddag een wekelijkse livesessie met onze vrijwilligers. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen hieraan deelnemen en doen mee aan leuke en grappige spellen. Denk aan uitbeeldopdrachten, ‘verzamelen zo veel mogelijk dingen met de letter M’ of een tekenopdracht. We zijn net met dit initiatief gestart en kinderen waren na afloop ontzettend enthousiast. Docenten kunnen ons helpen om dit verder onder de aandacht te brengen. PR materiaal is te vinden via deze link.

Beide activiteiten zijn helemaal gratis, wij bieden het graag aan om onze eigen naamsbekendheid wat te vergroten onder de jeugd.

 

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van YMCA Nederland.