Laatste nieuws van de Vereniging

Vernieuwing Partnership Agreement KFUM Denemarken

Het partnership tussen de YMCA’s van Nederland en van Denemarken (KFUM og KFUK) is onlangs vernieuwd. De samenwerking is nu getekend voor 3 jaar en loopt tot en met september 2022, nadat de World Council in Denemarken heeft plaatsgevonden.

Einde YMCA Jongerenreizen

Na vele mooie jaren waarbij zo’n beetje elk hoekje in Europa is bekeken, komt er nu helaas een einde aan de YMCA Jongerenreizen. De afgelopen jaren lopen het aantal deelnemers, stafleden en vrijwilligers terug.

YMCA Nederland erkend Goed Doel

YMCA Nederland heeft begin mei het CBF-keurmerk ontvangen en is daarmee een officieel erkend Goed Doel. Door de strenge kwaliteitseisen laat YMCA Nederland zien dat ze ontvangen gelden transparant en op een goede wijze besteedt aan projecten die daadwerkelijk iets bijdragen aan de maatschappij.

Terugblik conferentie Jeugdwerk 2030

Op een vrijdagavond in maart stroomde de Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder vol met zo’n 50 YMCA’ers uit heel Nederland. Lokale vrijwilligers, trainers, persoonlijke leden, beroepskrachten, iedereen kwam met een andere achtergrond met maar eenzelfde doel: kijken naar de toekomst van de YMCA: waar gaan we naartoe in de komende elf jaar?

Kampeercentrum Leusden gaat plastic-arm

In een tijd dat het nieuws dagelijks gaat over de plasticvervuiling van onze aarde willen wij als YMCA Kampeercentra niet langer bijdragen aan deze vervuiling. Tijdens de kampen in Leusden en Hulshorst wordt best een hoop plastic gebruikt, zoals witte bekertjes en de bakken waar we het ontbijt en lunch in serveren.