We zoeken een gastvrouw of gastheer om de gasten en bewoners in ons buurtrestaurant ‘de Buurtsupper’ in Scheveningen welkom te heten.

Op werkdagen kunnen gasten in de Buurtsupper terecht voor een lekkere pannenkoek, vers belegde broodjes of een warme maaltijd (behalve donderdag).

Het sociale karakter uit zich in schappelijke prijzen zo kun je van een warme maaltijd genieten voor €4,-. Kinderfeestjes worden gevierd vanaf €7,50 p.p.. De kids krijgen dan een gezellige woensdagmiddag met een speurtocht, feestelijke pannenkoek en wat lekkers te drinken.

De Buurtsupper wordt gerund door vrijwilligers en studenten van ROC Mondriaan. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken om het nog wat leuker te maken.

 

Wat kun je doen?

Als gastvrouw of gastheer ontvang je gasten in het buurtrestaurant. Met jouw interesse in Food & Beverage vind je het leuk om de gasten te helpen een keuze te maken van het menu. Samen met de andere vrijwilligers en studenten van het ROC Mondriaan bedien je de gasten. Je onderhoud een goed contact met hen om een goede samenwerking te realiseren en te continueren.

Helemaal top als je het leuk vindt input te leveren voor een representatief menu voor jouw doelgroep!

 

Wie ben je?

Gastvrijheid zit in je DNA en je bent gericht op een positieve (werk)sfeer. Je vindt het leuk om met gasten te communiceren.

  • Je hebt affiniteit/ervaring met de ouderendoelgroep; en met de YMCA
  • Passie voor eten en drinken;
  • Werkervaring in de horeca;
  • Een goede dosis zelfstandigheid, spontaniteit en bent oplossingsgericht en sociaal vaardig.

 

Wat krijg je van ons?

 • Een plek midden in de samenleving waar je kunt leren communiceren met diverse mensen.
 • Een boeiende en afwisselende functie.
 • Werk in een leuke omgeving met een betrokken en enthousiast team.
 • We helpen je op weg in je nieuwe functie. Heb je wat on-the-job training nodig? Dan regelen we dat.
 • Heb je de afgesproken periode volgemaakt? Dan krijg je van ons een getuigschrift voor bij je CV.

 

Over YMCA Scheveningen

De vereniging YMCA Scheveningen staat voor participatie, leefbaarheid, cultuur, welzijn en zorg. Zij richt zich op 4 hoofdtaken: muzikale ontwikkeling, het exploiteren van een (sociaal) buurtrestaurant, het exploiteren van een (sociaal) uitzendbureau voor ‘kleine’ buurtzorg en het organiseren van evenementen.

Een snel groeiende eigentijdse vrijwilligersorganisatie waar ook zo’n tiental freelance vakkrachten aan verbonden zijn. Voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

 

Wil je een beter beeld krijgen van YMCA Scheveningen, check dan de website www.ymcascheveningen.nl.

 

Doe je mee?

Neem contact met ons op!