Het werk van YMCA’s ‘all over the world’ is ondenkbaar en onmogelijk zonder steun van vrijwilligers en zonder giften en bijdragen van personen, fondsen en bedrijven.

YMCA Nederland is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Meer weten? Kijk op geefgerust.nl

Er zijn verschillende wijzen om het werk van de YMCA te steunen:

Maandelijkse donaties

Als vaste donateur steun je maandelijks ons werk. Je bent al donateur vanaf € 3,- per maand! De eerste donatie betaal je via iDeal, daarna vinden de afschrijvingen automatisch plaats via onze incassopartner Mollie. Je kunt de automatische incasso’s altijd weer stopzetten door ons een bericht te sturen.

Steun ons met een eenmalige gift

YMCA Nederland is blij met iedere gift. Ook vele kleine bijdragen maken een groot werk mogelijk. Wil je je gift een speciale bestemming geven dan is overleg mogelijk via telefoonnummer 035-66 68 700. Giften kunnen worden overgemaakt op bankrekening NL41 RABO 03752 29752 t.n.v. Vereniging YMCA Nederland te Den Dolder.

of maak direct je gift over via iDeal:

Totaal: € -

Je legaat wordt een belofte voor de toekomst

Veel mensen zeggen dat ze veel te danken hebben aan onze organisatie. Dat stemt ons trots. Zo nu en dan gunnen mensen met hun legaat de komende generaties ook een YMCA-ervaring. Daar zijn we ongekend blij mee. Het opnemen van YMCA Nederland in een testament is een steeds gangbaarder vorm van steun aan ons werk. Meer informatie over het schenken van een legaat kun je verkrijgen via het landelijk bureau telefoon 035-66 68 700 of door te mailen naar [email protected].

Steun ons door bedrijfsponsor te worden

Er zijn vele vormen van sponsoring mogelijk bij de YMCA, voor maatschappelijk ondernemende bedrijven onder andere:

  • bedrijfsuitjes met een ideële component
  • naamsverbinding
  • reclame

Neem contact met ons op voor de precieze mogelijkheden voor uw bedrijf. Alle gebruik van zakelijke diensten van de YMCA levert bovendien een bescheiden bijdrage op voor het jeugdwerk van de YMCA.

ANBI

YMCA Nederland heeft een ANBI-status. Hierdoor mag je je giften aftrekken bij de Belastingdienst.

Meer info hierover vind je op onze ANBI-vereniging pagina.