Bedenk jij de leukste activiteiten voor een zomerkamp? Kun je goed organiseren en raak je niet van slag als de kinderen veel van je vragen? Dan zoeken we jou als kampstaf!

Y Camps is op zoek naar vrijwilligers tussen de 18-28 jaar die samen met andere vrijwilligers kinderen die niet/lastig op vakantie kunnen een vakantie willen bieden.

Wat kun je doen?

Samen met andere vrijwilligers organiseer je een kamp voor kinderen of jongeren in Nederland. Je bedenkt het programma, organiseert het en neemt de kids op sleeptouw.

Wat ben je?

Je bent enthousiast, ondernemend, dol op kinderen en hebt zin om op vakantie te gaan.

Wat krijg je van ons?

Als begeleider ga je gratis op vakantie én krijg je van ons diverse opleidingen. Je start met het opleidingsweekend waar je diverse workshops volgt zoals activiteitenbegeleiding en programma maken. Je doet ook waardevolle connecties op want het opleidingsweekend wordt gevolgd door zo’n 50 jongeren. Tijdens het kick-off weekend ga je het kampprogramma voorbereiden.

Je krijgt van ons voldoende training zodat jij de uitdaging zorgeloos aan kunt gaan. Je leert hierin vaardigheden die ook later handig zijn, zoals leiding geven, samenwerken, problemen oplossen.

Wil jij meehelpen om kinderen een bijzondere vakantie te bieden stuur ons een WhatsApp op 06-25170115of mail naar [email protected]. Op onze website vind je meer informatie over de verschillende vakanties en doelgroepen van Y Camps: www.ycamps.nl

Doe je mee?

Stuur ons dan een bericht!