De YMCA is een jeugdorganisatie waarbij bijna alle activiteiten door vrijwilligers worden georganiseerd. En daarom zijn we (bijna) altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het je leuk om activiteiten met kinderen, tieners of jongeren te organiseren, neem dan contact op met de YMCA.

Je kan zowel als vrijwilliger meegaan op bij een zomeractiviteit zoals een huttenbouwdorp, zomer3daagse, of een zomerkamp, maar ook het jeugdwerk in de stad kan altijd een helpende hand gebruiken, of dit nu bij een kookworkshop, technieklessen, houtbewerking, een tiener- of jongerensoos is, als beheerder van een clubhuis, als gastheer of -vrouw, of bij het poppodium Saturnus Live Music in Scheveningen. Maar ook zijn vrijwilligers actief als trainer om nieuwe vrijwilligers op weg te helpen, of als bestuurder van een vereniging, of begeleiden (regionale) activiteiten.

Vrijwilligerswerk kan ook zeer interessant zijn voor stagiaires in hun eerste jaar van social work (CMV, SPH, MWD) of voor toekomstig SCW-ers. Zoek je een leuke en leerzame stageplek stageplek, kijk dan ook bij stage.

Impressies van vrijwilligers

Nieuwsgierig wat het werk allemaal inhoud? Kijk dan eens hier wat rond!

Begeleid een zomerkamp van Y Camps!

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die een zomerkamp wil organiseren en begeleiden? Y Camps organiseert vakantiekampen voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen. Het gaat hierbij om kinderen tussen…

Teamwork: boost your talent

Boost tour talent!   YMCA zet jongeren in hun kracht. Dat betekent dat wij jou de kans bieden om het beste uit jezelf te halen. Als vrijwilliger bij de YMCA…

Vrijwilligersvacatures

Leuk dat je vrijwilligerswerk bij de YMCA wilt doen! Check alle vacatures hieronder. Staat jouw droomjob er niet bij? Neem dan gewoon contact met ons op.

ik wil vrijwilligerswerk doen!

Wil jij je handen uit de mouwen steken, en je inzetten bij één van onze activiteiten? Neem dan contact op met onderstaand formulier!