Creëren, organiseren en managen

kernactiviteiten: organiseren van gave activiteiten voor YMCA vrijwilligers

Wie zoeken wij en wat ga je doen?

Zie jij het als een uitdaging om gave activiteiten te organiseren voor onze vrijwilligers? In het evenemententeam leer je om je creativiteit in te zetten om iets bijzonders te ontwikkelen, dit met elkaar te organiseren en te begeleiden. Je leert om contact te leggen met de verschillende afdelingen van YMCA, pakkende teksten te schrijven, een goede planning te maken en het overzicht te behouden.

In dit team werk je er met elkaar naar toe om een evenement te organiseren waarbij YMCA vrijwilligers samenkomen, van elkaar kunnen leren en samen een leuke tijd hebben.Een voorbeeld van zo’n activiteit kan een festivalweekend zijn met allerlei uitdagende activiteiten of een workshopdag, waarbij activiteiten onderling worden uitgewisseld.

Wat leer je nog meer in dit team?
Als team bepaal je welke richting je opgaat, met elkaar ontwerp je een eigen evenement. Aan de hand van jouw interesses bekijken we wat jou rol zal zijn in het team en waar jij je verder in wilt ontwikkelen, als voorbeeld; communicatie, creatief denken, plannen en organiseren of leidinggeven. De ervaring die je hier opdoet laat jou betere keuzes maken voor de toekomst, je doet vaardigheden op die ook van belang zijn op de arbeidsmarkt.

Wat doet Teamwork?

Vanuit YMCA Teamwork wordt er een training georganiseerd waarbij jij je verder kan verdiepen in deze skills. In overleg met de beroepskracht en je teamgenoten maak je een plan waar komende periode met elkaar naar wordt toegewerkt. Je hebt dus zelf ook veel invloed op wat je gaat doen en hoe jij dit wilt aanpakken.

Interesse?
Laat dat hier weten! (Zonder direct verplichtingen)