In de 5de week van de regio midden zomervakantie organiseert YMCA Zoetermeer een huttenbouwweek voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar en jij kunt mee als begeleider!

 

Wat kun je doen?

Voor deze huttenweek zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om de hele week te helpen bij het bouwdorp. Als begeleider help je mee met een groepje van ca. 7 kinderen om hun eigen hut te bouwen, daarbij zorg je dat het bouwwerk stevig komt te staan, en houd je ook de veiligheid van de kinderen in de gaten.

 

Wie ben je?

  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het begeleiden van kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar (of wilt die ervaring krijgen!)
  • Je begeleidt kinderen in het bouwen van hutten en bij sport- en spelactiviteiten in de middag
  • Een enthousiaste en leerzame houding
  • Je vindt het leuk om samen te werken met andere vrijwilligers

 

Wat krijg je van ons?

Wij bieden een leuke werkomgeving op een bijzondere locatie, heel veel leuke collega’s , enthousiaste kinderen die je een unieke week huttenbouwen kan geven. Daarnaast leer je veel van het begeleiden van de kinderen en het samenwerken met de andere vrijwilligers.

Reiskosten naar het terrein kunnen worden vergoed, lunch is inbegrepen. En ook eventuele andere onkosten worden vergoed. Er wordt geen vaste vrijwilligersvergoeding gegeven.

 

Wil je een beter beeld krijgen van YMCA Zoetermeer, check dan de website www.ymcazoetermeer.nl.

 

Doe je mee?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Joost, [email protected] of bel of app naar: 06-22508396