InternationaalJeugdwerkVakanties

De Nederlandse YMCA organiseert van 20 tot en met 24 mei de internationale training voor (jonge) zomerkampvrijwilligers. Tijdens dit Hemelvaartsweekend komen vrijwilligers van internationale YMCA’s (o.a. YMCA Romania, YMCA Italie, YMCA Sweden) naar Nederland om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en met ons te delen. Tijdens de training worden spelsoorten en –methodieken behandeld, zoals groepsdynamica, omgaan met moeilijk gedrag, veiligheid, leiderschapsstijlen en communicatiestijlen. Alles wat je van een zomerkamp moet weten, gebracht op een speelse, uitdagende manier. Uitwisseling tussen de landen en deelnemers is uiteraard ook enorm van belang, neem jij dat spel van YMCA Roemenië mee terug naar je kamp? En wellicht speelt YMCA Italië in 2020 het safarispel…

Er is ook plek voor zes Nederlanders bij de training. Ben je tussen de 17 en 25 jaar, en wil je zomerkampen gaan begeleiden of begeleid je enkele jaren zomerkampen en wil je graag leren hoe verschillende (internationale) YMCA’s hun zomerkampen organiseren? Dan is dit je kans!

Lees voor meer informatie eerst deze infobrief: infoletter ESYL 2020 voor NL
Bekijk hier het conceptprogramma: timetable ESYL 2020 (1).

Data: Woensdag 20 mei vanaf 15.00 tot zondag 24 mei 12.00
Leeftijd: 17 t/m 25 jaar
Locatie: YMCA Kampterrein Leusden
Kosten: gratis

Heb je vragen neem contact op met Rosanne Verhoeven ([email protected])

Wil je je aanmelden voor de training vul dan het aanmeldformulier in. Er zijn maar 6 plekken beschikbaar dus wees er snel bij! Je bent pas officieel aangemeld als je na inschrijving van ons een bevestiging hebt ontvangen.