Projectleiders Joeri Sterringa en Leonie Burggraaf.

Mentale gezondheid weer bespreekbaar maken in Nederland. Het klinkt zo eenvoudig en toch is het een van de zwaarste uitdagingen die we ooit zijn aangegaan.
Want we vinden het in de huidige maatschappij moeilijk om te praten over onze mentale gezondheid. We missen kennis over dit thema, maar ook de tools om gesprekken hierover aan te gaan.
YMCA Nederland lanceert daarom op 10 oktober 2019 de allereerste collectieve social media challenge gericht op bewustwording en gedragsverandering.
We willen Nederland opnieuw verbinden als het gaat om communicatie over mentale gezondheid. Om die reden hebben we gekozen voor een collectieve campagne waarbij iedere deelnemende partner die zich richt op mentale gezondheid kosteloos mag aansluiten bij ons collectief #IkbenOpen. Joeri Sterringa en Leonie Burggraaf zetten zich hier voor in.

Aangezien wij afhankelijk zijn van giften en donaties hebben we jullie steun extra hard nodig om deze allereerste collectieve challenge tot een succes te maken. Wij waarderen het dan ook heel erg als jullie ons willen steunen. Kijk voor meer info en hoe je kunt doneren op de campagnepagina #ikbenopen